Werken bij BPRC

Bij het BPRC werken mensen met een breed scala aan vaardigheden, van dierenverzorgers en dierenartsen tot wetenschappelijk onderzoekers en administratieve krachten. Momenteel werken er circa 100 mensen bij het BPRC. In het organigram van het BPRC worden de verschillende afdelingen weergegeven. Op verschillende plaatsen op deze website kunt u informatie vinden over de wetenschappelijke activiteiten van het BPRC. De website bevat ook een lijst met wetenschappelijke publicaties van het BPRC.

Voor studenten met specialisaties die aansluiten bij de wetenschappelijke activiteiten van het BPRC zijn er regelmatig stagemogelijkheden.

Als de baan die u zoekt niet in de lijst met vacatures staat, maar u wel belangstelling hebt voor werk dat bijdraagt tot een betere gezondheid van de mens, kunt u een open sollicitatie sturen naar . We sturen u een ontvangstbevestiging en bewaren uw sollicitatie zes maanden lang in ons archief. Als er in die periode geschikte functies beschikbaar komen, nemen we contact met u op. Na zes maanden worden sollicitaties vernietigd.

Arbeidsvoorwaarden BPRC

Het BPRC hanteert een fulltime werkweek van 40 uur. Naast een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden biedt het BPRC een stimulerende werkomgeving waarin u wordt aangemoedigd uw carrièredoelen te verwezenlijken. Het BPRC zal zich volledig inzetten om de ontwikkeling van uw loopbaan te ondersteunen. We bieden u de mogelijkheid interne en externe cursussen te volgen, zodat u zich optimaal kunt ontplooien.

Vacatures